--> -->

2 Mart 2014 Pazar

GTA 4 Patch 1.0.7.0 + Crack + Final Türkçe Yama İndir


GTA 5 i beklerken, GTA 4′ü kurayım da baştan bitireyim diyenlerden birisi olan ben, kendi sitem olan tekno adresimden indirdim ve sorunsuz bir şekilde oyunu kurdum. Fakat fark ettimki o yayınla birlikte inen GTA 4 de patch 1.0.4.0 var. Üstelik Türkçe Yama’yı da eklememişiz.
Bunu fark etmemin üzerine bu yayını hazırladım. Çünkü bu yayından indireceğiniz patch 1.0.7.0 GTA IV’ün en sorunsuz partchidir, oyundaki donma ve kasmalar bu patch ile son bulmuştur. Üstelik Türkçe Yama bu patch ile uyumlu. Yani Türkçe yama istiyorsak bu patchi kurmamız şart.

İŞTE KENDİ ÇEKTİĞİMİZ OYUN İÇİ TÜRKÇE GÖRÜNTÜLER


Lafı çok uzatmadan asıl olay olan indirme ve kurma/uygulama aşamalarına geçeyim.
——————————————————————————————-———-——
İndirme Bölümümüz
——————————————————————————————-———-——




——————————————————————————————-———-——

UYGULAMA AŞAMASI

Yukarıdan ister tek tek ister topluca indirin. Size hangisi lazımsa :) Ama biz topluca olan linkten indirmenizi tavsiye ederiz.
Sıralama şu şekilde: Patch kur, crack at, Türkçe yamayı kur. Açacak olursak
1- Patchi kurmak için “UPDATE V1.0.7.0″ klasöründe en altta bulunan “UpdateTitle” çift tıklayın. Açılacak ama sonra kendini açmak için bir süre bekleyecek. Sabırla bekleyin, kapatmayın. Patch kurulur ve biter. 
2- Eee artık yeni bir versiyonda olduğumuza göre baştan crack atmak gerek.”crack – v1.0.7.0″ klasöründeki tüm dosyaları kopyalayın ve oyunu kurduğunuz yer olan “C:Program Files (x86)Rockstar GamesGrand Theft Auto IV” konumuna yapıştırın.
3- Artık oyunu Türkçeleştirebiliriz. Türkçe yama Tayfun Bey(Tayfun Kumaş) tarafından yapılmıştır. Türkçe yamaya çift tıkladıktan sonra next next, i agree , next yapın. İşte bu kısım önemli. Şöyle ki 64 bitlerde konum C:Program Files şeklinde değil C:Program Files (x86) şeklindedir. Bu sebeple 64 bit kullanan kişiler orada otomatik görünen C:Program FilesRockstar GamesGrand Theft Auto IVcommontext konumunu C:Program Files (x86)Rockstar GamesGrand Theft Auto IVcommontext şeklinde değiştirmelidirler. Sonra next yapın ve hemencecik kurulsun.
4- Oyuna girdikten sonra Oyna ya tıkladıktan sonra aşağıda ayarla ya tıklayın görüntü kısmına gelin ve altyazıları kapalı dan açık’a getirin.
Eee artık oyunda Türkçe olduğuna göre girip oyunun keyfini sürelim. Yama %100 değil ama sonuçta kul yapımı tabiki hatalar olacak %99 oranında geçerli yamadır göze batacak hatalar yoktur, emin olabilirsiniz çünkü hala oynuyorum :)
Sağlam Oyun içeriğindeki oyun ve diğer indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.
Yorum bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz. 

''GTA 4 Patch 1.0.7.0 + Crack + Final Türkçe Yama İndir'' Bu yazı; 2 Mart 2014 Pazar tarihinde , kategorisinde yayınlanmış olup yunus tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca 9 yorumlu bir konudur.
  1. allah razı olsun eywallah gardaşım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Free 2018 gta 4 razor1911 crack
      http://bit.ly/2CyMjTh

      Sil
  2. Vereceğin linke sokayım düzgünce yapıştırsana aq iki reklam alacaksın diye giremiyoruz

    YanıtlaSil
  3. link kırık beyler boşa tıklamayın

    YanıtlaSil
  4. vereceğin linkin de mk klavyen de bastığın her tuşunda...

    YanıtlaSil
  5. ulan yarrak linklere bakıyonmu da hiç bir dosya yok sikecem ya

    YanıtlaSil